Clavis

Fra Proximity.

Eiendomsutleie, gjort enkelt.

Clavis er vår skybaserte applikasjon for å administrere utleie av eiendom.

Vi utviklet dette applikasjon i tett samarbeid med Habu Holding AS og industri ledere å gjøre forvaltningen av utleieboliger så effektive som mulig.

Bestill en demonstrasjon

Les deg opp på alle funksjonene som er tilgjengelige I Clavis, eller ta kontakt med noen som kan vise deg applikasjonen og svare på det du måtte lure på.

Ta en nærmere titt

Clavis har mange funksjoner og avansert funksjonalitet for å forenkle arbeidet ditt.

FUNKSJONALITET

 • Porteføljeforvaltning

  • Administrer flere selskaper og
  • Flere eiendommer per bedrift
 • Fakturering og kostnadsfordeling

  • Generer og administrer innkommende og utgående fakturaer
  • Administrer Leieavtalen
  • Fordeling av felleskost og mva i henhold til forskrift
 • Analyse og Effektivitet

  • Få innsikt i utgifter
  • Beregn og analyser belegg
  • Vurder byggeprestasjon
  • Øk effektiviteten
 • Dokumentasjon

  • Lagre relaterte dokumenter med leieavtaler i skyen.

FORDELER

AUTOMASJON

Det er ingen liten oppgave å administrere utleieeiendommer. Clavis kan automatisere mye av arbeidet ditt, slik at du sparer tid og forenkler hvordan du håndterer porteføljen din, for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din eiendom.

Bokføring

Å holde bøkene i orden tar tid og oppmerksomhet. Behandle dine fakturaer, tilordne kostnader og mva automatisk med Clavis.

INNSIKT

Få et helhetlig syn på dine eiendeler; Clavis kan hjelpe deg med å få innblikk i kostnader og vurdere byggytelsen for å opprettholde en stabil ytelse og effektivt administrere porteføljen din i takt med forretningsstrategien.

Clavis tilbyr sterk integrering med eksterne regnskapssystemer som Axapta

Våre produkter er kompatible og integreres med mange forskjellige eksterne systemer. Hvis du har spesielle krav, ta kontakt for å se hva vi kan gjøre for deg.

PORTEFØLJEFORVALTNING

Clavis kan håndtere ledelsen av flere eiendomsbedrifter og flere eiendommer per bedrift.

Egenskapene er delt inn i seksjoner, som blir leieobjektene. Hver av disse seksjonene er registrert etter område for å legge til rette for felles kostnadsdeling.

Kunder, leverandører og kontoplan

Disse registreres, fortrinnsvis samme ID som i regnskapssystemet slik at data fra Clavis kan overføres og konteres automatisk.

Utgående Faktura

Clavis registreres inngående og utgående faktura, og faktura kan sendes kunden.Alle regnskapstransaksjoner overføres til regnskapssystem automatisk, f.eks Axapta

Inngående faktura

Det kan registreres 3 forskjellige typer inngående faktura:

Kostnader som er relatert direkte til bygget / eiendomsselskapet

Kostnader som skal viderefaktureres direkte til leietaker

Kostnader som skal fordeles som felleskostnader

Automatisk kostfordeling

For kostnader som skal fordeles som felleskostnader lager brukeren fordelingsnøkler. Disse kobles til inngående faktura, og sørger for at kosten fordeles automatisk etter den oppsatte fordelingsnøkkelen.

Automatisk Mva avregning

Inngående MVA fordeles etter utleid areal, slik at det bare gis fradrag for inngående MVA der arealet er utleid. Dette skjer automatisk basert på registrerte leieavtaler.

Felleskostnader

A’konto beløp for felleskostnader registreres som en del av leiekontrakten. Avstemning av faktisk felleskost mot a’konto forskuddsbetalt felleskost gjøres automatisk i systemet. Dette gir mulighet for hyppigere fakturering av faktisk kost, eventuelt justering av a’konto beløp. Videre gir det en oversikt over grunnlag for felleskost pr leietaker som kan brukes som dokumentasjon.

Hvis du har spørsmål eller ønsker en demonstrasjon av vår programvare, vennligst bare ring oss. Vi venter på å høre fra deg.

Clavis har glimrende hjelp og support.

Alle Proximity’s applikasjoner bruker JIRA Service Desk for å sikre våre kunder best mulig tilgjengelig support.

Software as a Service

Clavis leveres som Software Service (SaaS) og kjører uten krav til kundenes eide servere eller databaser. Løsningen kjører på Azure – den ledende plattformen for skyktjenester fra Microsoft Online Services. Kunden trenger bare en PC eller tablet med internett forbindelse og de nyeste og mest moderne nettlesere støttes av Clavis. Automatisk tilkobling er tilgjengelig via kundens Active Directory.