Vi er Proximity

Å drive forretning er ikke lett.

Vi hjelper deg med å strømlinjeforme prosesser og forenkle arbeidsflyt. Vi finner verdi i dine data.

Proximity-Logo-Transparent

Webbaserte applikasjoner fra Proximity hjelper deg til bedre beslutninger og å arbeide mer effektivt, ved å optimalisere prosessene dine. Din forretning blir mer effektiv og det har en direkte innflytelse på din bunnlinje.

Proximity Historien

I 2011 forlot vår CTO, Harald Gellein, Halliburton etter 20 år som leder av systemutvikling der, for å etablere et avdelingskontor for Porsgrunnsbaserte IT Consult i Stavanger.

2011

Etablering avdelingskontor IT Consult i Stavanger

2012

Eget aksjeselskap ITC applications ble etablert.

Nokså snart etter etablering ble vi bevisste på at vi hadde mer å tilby enn kun konsulentvirksomhet. Ved å kombinere erfaring fra programmering med årelang erfaring fra oljevirksomhet, var det nokså klart at vi kunne levere komplette software løsninger. Vi tok spranget, og etablerte et selstendig selskap, ITC Applications as.

Visjonen fra starten av var å etablere  nære og langsiktige relasjoner med våre kunder slik at vi kan leverre best mulige løsninger for å maksimere verdien av kundens data og prosesser.

I 2012 ble selskapets navn endret til Proximity – som betyr «nearness» nærhet – for å avspeile våre verdier.

2012

ITC Applications was renamed Proximity

2012

ITC Applications as skiftet navn til Proximity

I dag er vi der. Vi er et software selskap som utvikler skeddersydde systemer for optimalisering av forretningsprosesser. Vårt fokus er å utvikle avanserte funksjoner som gjør våre kunder i stand til å ta bedre beslutninger, arbeide mer effektivt og med lavest mulige kostnader. Kjerneverdiene våre er kvalitet og varige relasjoner.

2017

Litt humper I veien har det vært, det som har vært konstant har vært vår gjennomføringsevne i å levere programvareløsninger som virker i den praktiske verden.