Optimaliser Dine Forretningsprosesser

Med spesiallaget skybasert (SaaS) software fra Proximity.

REDUSER MANUELLE PROSESSER. AUTOMATISER ARBEIDSFLYT. FÅ KONTROLL.

I dagens forretningsverden er det et konstant behov for å effektivisere. Innenfor nær sagt alle bransjer blir det vurdert nye metoder for å optimalisere produktivitet, kutte kostnader og øke avkastning på investeringer.

Der er ikke rom for utdatert, unøyaktig og ufullstendig informasjon. Våre markedsledende web applikasjoner integrerer operasjonelle data med ERP systemenes data til ledelse og operasjonell styring.

Vår software er nøkkelen til å optimalisere din forretning og få mest mulig verdi ut av eksisterende data.

Våre fleksible software løsninger er konstruert for å støtte din bransje.

  • Olje og gass
  • Havneterminaler
  • Eiendomsutleie

Les mer eller kontakt oss for å se hva kan vi gjøre for din virksomhet i dag.

Vår modulære platform har støtte for å optimalisere din forretning på følgende områder:

  • Optimalisering av forretningsprosesser
  • Logistikk
  • Produksjonsstøtte
  • Anonymisering av data

Er du klar til å se hva vi kan gjøre for din bedrift? Kom og snakk!

Vi er profesjonelle IT ingeniører med ekspertise innen software utvikling og prosessoptimalisering innenfor olje og gass

Vi kan hjelpe deg å forenkle arbeidsflyt, maksimere verdi av dine data og optimalisere utnyttelse av personell og utstyr.

Ta kontakt i dag og la oss hjelpe deg til å oppnå mer.

Hva sier kundene våre

Vi har igjennom mange år jobbet tett med Proximity. Vi ser at i arbeidet sammen med Proximitiy oppnår vi en bedre prosessforståelse og verdistrømskartlegging, i tillegg til at programvaren som er produktet av dette stemmer med virkeligheten.

Stig Wølstad-Knudsen
Stig Wølstad-KnudsenBusiness Group Manager - Operations and Engineering at Weatherford Norge AS

Software as a Service

Våre produkter er utviklet som nettbaserte applikasjoner, og leveres med programvare som en tjeneste (SaaS). Løsningene kjører på Windows Azure, en markedsledende skyplattform fra Microsoft. Som kunde velger en skybasert løsning eliminerer behovet for lokale servere eller programvareinstallasjon; Hele systemet går gjennom en standard nettleser. Serverkapasiteten kan enkelt skaleres opp eller ned basert på bruksmønster og datavolum etter behov, og alle operative rutiner som systembackups, versjonoppgraderinger etc. håndteres av leverandøren, slik at du kan fokusere på virksomheten din.

MODULÆR PRODUKT PLATTFORM

Helt fra begynnelsen har vår visjon vært å optimalisere verdien av kundenes data.

For å få dette til, er vi overbevist om at systemer skal være i stand til å dele data. Da kan de som er involverte i forretningsprosessene kommunisere effektivt.

Våre systemer er utviklet på en modulær plattform slik at data kan deles mellom aktørene i prosessene og slik at rett person i utgangspunktet får de data hun trenger. Våre systemer integrerer med andre systemer slik at en kan maksimere verdien av eksisterende data. Vårt mål er alltid at data skal registreres bare ett sted.

Med å dele data er det lettere å se det store bildet, og å identifisere flaskehalser – få bedre innsikt i egne prosesser og videre utføre kontinuerlige forbedringer.

KONTAKT OSS

Vil du vite mer om våre produkter og tjenester?