Proximity totalleverandør

Personell – Prosjekt – Produksjon

Proximity har en visjon om å tilby skybaserte SaaS løsninger som skaper synlig og direkte verdi for våre kunder.  Vi har utviklet systemer med brukeren, for å oppnå større effektivitet og prosessforståelse. Vårt HR-system Perseus, eller planleggingssystem Proma gir deg full oversikt 

Vi har multinasjonale selskaper som våre kunder, men vi elsker også å jobbe med grunderselskaper som stadig utfordrer oss på økt effektivisering og løsninger.  

Proximity leverer styringssystemer innen personell, prosjekt og produksjon. Styringssystemer er spesialsystemer for bransjer som er komplekse, men ikke ønsker komplekse løsninger. 

Våre systemer er bygget i moduler. Dette muliggjør stor grad av tilpassing, slik at det enkelt kan integreres i eksisterende prosesser. 

Mer
informasjon?

Send oss gjerne en mail

Produkter

Laget av bransjen for bransjen

Proximity * Perseus - Personnel Scheduling and Management Application

Perseus

Personlig koordinasjonssystem for organisasjoner med mer komplekse arbeidsprosesser.

Laget av og for personellkoordinatorer, utfører flere oppgaver i en operasjon. Ledere vil oppnå bedre og analyserte rapporter.

Les mer
Proximity * Proma - Project Control

Proma

Mini-ERP for bedrifter som har jobber eksternt, arbeidsgrupper, utleieutstyr, prosjektledelse.

System opprettet for hele organisasjonen, dashbord som forklarer arbeidsflyten fra kontrakt til fakturering.

les mer

WHO ARE WE?

Proximity er et programvareselskap basert i Stavanger. 

Vi er en liten gruppe forretningsfolk og lidenskapelige utviklere.

Vi lager tilpassede nettbaserte applikasjoner levert til våre kunder som programvare-tjenester (SaaS). Våre markedsledende produkter er funksjonsrike og spekkes med avansert funksjonalitet.

Vår viktigste kompetanse ligger i logistikk, styring og optimalisering av forretnings-prosesser.

Vi jobber hovedsakelig mot olje- og sjøfarts-industrien, men vi har også produkter som støtter produksjonsstyring, eiendomsfor-valtning og mer. Ta en titt på våre  produkter og tjenester, eller ta kontakt med oss for å finne ut mer.

Microsoft Partner * Silver Application Development - logo

Vi er sertifisert Microsoft Silver Application Development Partner.

Denne sertifiseringen demonstrerer vår ekspertise i å levere kvalitetsløsninger i vårt forretningsområde og gir oss nær ubegrenset tilgang til Microsoft-verktøy og støtteressurser for å hjelpe våre kunder bedre.