Bransjer

Reduser manuelle prosesser.
Automatiser arbeidsflyt.
Få kontroll.

I dagens forretningsverden er det et konstant behov for å effektivisere. Innenfor nær sagt alle bransjer blir det vurdert nye metoder for å optimalisere produktivitet, kutte kostnader og øke avkastning på investeringer.

Der er ikke rom for utdatert, unøyaktig og ufullstendig informasjon. Våre markedsledende web applikasjoner integrerer operasjonelle data med ERP systemenes data til ledelse og operasjonell styring.

Vår software er nøkkelen til å optimalisere din forretning og få mest mulig verdi ut av eksisterende data.

Mer
informasjon?

Send oss gjerne en mail

Optimaliser dine  forretningsprosesser

Med spesiallaget skybasert software fra Proximity

Våre produkter er utviklet som nettbaserte applikasjoner, og leveres med programvare som en tjeneste (SaaS). Løsningene kjører på Windows Azure, en markedsledende skyplattform fra Microsoft.

Som kunde velger en skybasert løsning eliminerer behovet for lokale servere eller programvareinstallasjon;

Hele systemet går gjennom en standard nettleser. Serverkapasiteten kan enkelt skaleres opp eller ned basert på bruksmønster og datavolum etter behov. Alle operative rutiner som systembackups, versjonoppgraderinger etc. håndteres av leverandøren, slik at du kan fokusere på virksomheten din.

Modulær  produktplattform

Vår visjon er å optimalisere verdien
av kundenes data

For å få dette til, er vi overbevist om at systemer skal være i stand til å dele data. Da kan de som er involverte i forretningsprosessene kommunisere effektivt.

Våre systemer er utviklet på en modulær plattform slik at data kan deles mellom aktørene i prosessene og slik at rett person i utgangspunktet får de data hun trenger. Våre systemer integrerer med andre systemer slik at en kan maksimere verdien av eksisterende data. Vårt mål er alltid at data skal registreres bare ett sted.

Med å dele data er det lettere å se det store bildet, og å identifisere flaskehalser – få bedre innsikt i egne prosesser og videre utføre kontinuerlige forbedringer.

WHO ARE WE?

Proximity er et programvareselskap basert i Stavanger. 

Vi er en liten gruppe forretningsfolk og lidenskapelige utviklere.

Vi lager tilpassede nettbaserte applikasjoner levert til våre kunder som programvare-tjenester (SaaS). Våre markedsledende produkter er funksjonsrike og spekkes med avansert funksjonalitet.

Vår viktigste kompetanse ligger i logistikk, styring og optimalisering av forretnings-prosesser.

Vi jobber hovedsakelig mot olje- og sjøfarts-industrien, men vi har også produkter som støtter produksjonsstyring, eiendomsfor-valtning og mer. Ta en titt på våre  produkter og tjenester, eller ta kontakt med oss for å finne ut mer.

Microsoft Partner * Silver Application Development - logo

Vi er sertifisert Microsoft Silver Application Development Partner.

Denne sertifiseringen demonstrerer vår ekspertise i å levere kvalitetsløsninger i vårt forretningsområde og gir oss nær ubegrenset tilgang til Microsoft-verktøy og støtteressurser for å hjelpe våre kunder bedre.